Samsun Kule ve Tramplen Atlama Spor Kulübü Antrenör Caner Keleş ile Milli Sporcular Rektör Ünal’ı Ziyaret Etti
06 Ocak 2021, Çarşamba - 14:26
Güncelleme: 06 Ocak 2021, Çarşamba - 14:26

Samsun Kule ve Tramplen Atlama Spor Kulübü Antrenör Caner Keleş ve beraberindeki milli sporcular, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Antrenör Caner Keleş ve milli sporcuları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Ünal, Üniversite olarak girdikleri revizyon süreci ve yaptıkları çalışmalar hakkında konuklarına bilgi verdi. Türk sporunun gelişimi için verdikleri emekler için konuklarını tebrik eden Rektör Ünal, Üniversitenin imkânlarıyla kendilerine destek sunmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Antrenör Keleş ve milli sporcular, gösterilen misafirperverlikten dolayı Rektör Ünal’a teşekkür etti.