OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal Samsun İl Emniyet Müdürüne İade-i Ziyarette Bulundu
04 Ocak 2021, Pazartesi - 19:42
Güncelleme: 04 Ocak 2021, Pazartesi - 19:42

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Samsun İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal’a iade-i ziyarette bulundu.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, üniversite öğrencileri özelinde alınan güvenlik önemleri başta olmak üzere gençlere yönelik birçok konuyu ele aldı. Ziyarette ayrıca gelecekte beraber atılacak adımlar ve planlamalarla ilgili görüşler dile de getirildi.

İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ın Üniversite motiflerini taşıyan hediyeyi İl Emniyet Müdürü Dr. Urhal’a takdimiyle son buldu.