İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta’dan Nezaket Ziyareti
04 Ocak 2021, Pazartesi - 14:11
Güncelleme: 04 Ocak 2021, Pazartesi - 14:11

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.

Kendisine eşlik eden İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy’la birlikte Rektörlük makamında Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’la buluşan Milletvekili Erhan Usta, Üniversitede bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Görüşmede, Samsun’un en önemli dinamiklerinden biri olan OMÜ’nün, şehrin ve bölgenin eğitim kalitesinin yükseltilmesinde ve nitelikli iş gücünün ülkemize kazandırılmasında kritik bir misyon üstlendiği vurgulayan Milletvekili Usta bu sürecin; örnek, özgün çalışmalar ve başarılı hamlelerle Rektör Yavuz Ünal ve ekibi sayesinde devam edeceğine inandığını dile getirdi. Erhan Usta, Rektör Ünal nezdinde OMÜ ailesine muvaffakiyet dileklerini iletti.

Nazik ziyareti ve iyi temennileri için konuğuna teşekkür eden Rektör Ünal da yeni bir vizyon ve anlayışla harekete geçtiklerini ve bu yolda kişi, kurum-kuruluş ve yetkililerle diyalog ve istişareye önem verdiklerini dile getirdi.

Rektör Ünal yanı sıra, Üniversitedeki çalışmalar ve projeler hakkında konuklarına bilgi verdi.