SBF Ebelik Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması: Doç. Dr. Yasemin Aydın Kartal

OMÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

21 Aralık 2020, Pazartesi - 12:00 - 22 Aralık 2020, Salı - 13:45
10 December 2020

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü çalışmalarından biri olan “Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinlikleri” kapsamında on-line (çevrim içi) bir söyleşi gerçekleştirilecektir.

OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü Öğr. Gör. Sümeyye BAL’ın moderatörlüğünde, OMÜ Samsun Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü 2008 yılı mezunlarından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Anabilim Dalı Başkanı Doç.Dr.Yasemin Aydın Kartal’ın konuk olacağı etkinlikte “Günümüzde Kanıta Dayalı Ebelik Uygulamalarının Önemi” konusu ele alınacaktır.

Bunun yanı sıra söyleşide OMÜ'den mezun olan bir ebenin kariyer yolculuğunun ebe adaylarına aktarılması ve bu noktada ebe adaylarının sorularına yanıt bulmaları hedefleniyor.

Etkinlik, 21 Aralık 2020 Pazartesi günü on-line olarak saat 13:00’de Google Meet programı üzerinden yayımlanacaktır.

Katılım Linki: https://meet.google.com/lookup/h33zkromqk

Etkinlik Takvimi'ne gözat