Karma Resim Sergisi Açıldı
14 Mart 2020, Cumartesi - 16:30
Güncelleme: 25 Mart 2020, Çarşamba - 09:38

Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Sena Sengir koordinatörlüğünde, "Seçmeli Sanat Resim Atölye ve Atölye Öğretim Yöntemleri" dersini alan 28 Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğrencisinin 43 eserinden oluşan Karma Resim Sergisi 12 Mart'ta açıldı.

Açılışa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Seher Balcı Çelik, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Polat Şendurur, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Demirsoy, Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, Ziraat Fakültesi Tarım Makinaları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Taner Yıldız ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasında Doç. Dr. Sena Sengir, derslerinin bir dönemlik olmasına rağmen bu zaman zarfında büyük emek, istek ve layıkıyla eserleri ortaya koyan öğrencilerini tebrik ederek kendilerine sanat yaşamlarında başarılar diledi.