“Foto-Maraton” Fotoğraf Sergisi Açıldı
05 Kasım 2019, Salı - 15:38
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 15:17

Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Ayvacık Belediyesi iş birliği ile “Foto-Maraton” isimli fotoğraf yarışması düzenlendi.

Foto-Maraton Etkinliğinin Sergisi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğrenci Yaşam Merkezinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Usta, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Kasap ve öğrenciler katıldı.

Foto- Maraton etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı “Ondokuz Mayıs Üniversitemizin İletişim Fakültesi Öğrencilerinin öncülüğünde gerçekleştirilen Foto-Maraton etkinliğinin açılışına hoş geldiniz. Öncelikle bizlere bu imkanı sağlayan Ondokuz Mayıs Üniversitesi yönetimi ve hocalarına teşekkür ederiz. Saklı Cennet Ayvacık'ı saklandığı yerden çıkaracağız diyerek Ayvacık'a gelen ve çok kısa bir zaman içerisinde böyle bir ortamı hazırlayan geleceğimizin teminatı olan gençlerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından dereceye giren öğrencilere plaket ve hediye takdimi yapıldı.

Etkinlik, öğrenciler ve protokol üyeleri ile fotoğraf çekiminin ardından son buldu.