“Kurtuluş Yolu Karma Sergisi” İzmir'de
01 Kasım 2019, Cuma - 17:05
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 15:12

19 Mayıs 1919’un 100’üncü yıl dönümü dolayısıyla “Kurtuluş Yolu Karma Sergisi” İzmir'de sanatseverlerle buluştu.

Milli Mücadelenin 100’üncü yıl kutlamaları kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Resim-İş Öğretmenliği öğretim elemanlarının, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi ve Ege Üniversitesi öğretim elemanları paydaşlığında “Kurtuluş Yolu Karma Sergisi”nin açılışı İzmir’de gerçekleştirildi.

Ege Üniversitesi’nde gerçekleşen serginin açılışı; İzmir Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı, Belediye Meclis Üyeleri, Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ercan Akpınar, Dokuz Eylül Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitü Müdürü Doç. Dr. Başak Ocak, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Sevgi Soylu Koyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Tuba Gültekin, Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Merih Tekin Bender, İzmir Samsun Sanayici İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı.