Samsun MYO Öğrencilerinin Gözünden Kurtuluşa Giden Yol ve Atatürk
01 Ekim 2019, Salı - 15:17
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 16:23

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Samsun Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100. yılı anısına "Samsun Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Gözünden Kurtuluşa Giden Yol ve Atatürk" konulu bir sergi düzenledi.

Samsun MYO Grafik Tasarım Bölümü ve Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü öğrencilerinin 100. yıla özel çalışmalarının yer aldığı serginin açılışına; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Tomak, Samsun MYO Müdürü Prof. Dr. Halil Kütük, Ziraat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Güray Erener, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış öncesi selamlama konuşması yapan Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Halil Kütük, emeği geçen tüm öğrenci ve akademisyenleri tebrik ederek serginin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Mimarlık Fakültesi Fuaye Alanı'nda ziyaretçilerin beğenisine sunulan sergide; Atatürk ve Millî Mücadele temalı afiş çalışmaları, pul tasarımları ve mimari dekoratif sanatlara ait dekoratif eserler yer alıyor.