Vedat Erimli Türkiye Masa Tenisi Erkek A Millî Takımı Fransa Biletini Kaptı
20 Mayıs 2019, Pazartesi - 11:11
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:24

Masa Tenisi 2019 Avrupa Takım Şampiyonası Elemeleri 2. aşamasında mücadele eden Türkiye Erkek A Millî Masa Tenisi Takımı, rakiplerini yenerek Fransa’da düzenlenecek şampiyona finallerine katılma hakkı kazandı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Vedat Erim’in başında bulunduğu Türkiye Erkek A Millî Masa Tenisi Takımı, Finlandiya'nın başkenti Helsinki’de düzenlenen grup elemelerinde gösterdiği performansla yeni bir başarıya imza attı.

Millîlerden 100. yıl hediyesi

Helsinki’deki eleme maçlarında Finlandiya ve Lüksenburg'u 3-2 yenen millîler, Masa Tenisi 2019 Avrupa Takım Şampiyonası'nda yer alacak takımlardan biri oldu. Teknik Direktör Vedat Erim’in liderlik ettiği Türkiye Erkek A Millî Masa Tenisi Takımı; sporcular Batuhan Ulucak, Talha Yiğenler ve İbrahim Gündüz’den oluşurken, millîlerin 19 Mayıs 1919'un yüzüncü yılındaki bu hediyesi takdirle karşılandı.

Elemelere çok iyi hazırlandıklarını belirten Türkiye Erkek A Millî Masa Tenisi Teknik Direktörü Vedat Erim "19 Mayıs'ın 100. yılında böyle bir başarı kazanmamız bizi ayrıca mutlu etti. Sporcularımız iyi mücadele edip bu başarıyı kazandılar. 19 Mayıs'ta ülkemizden uzaktayız ama gönlümüz Türkiye ve Samsun'daki 19 Mayıs kutlamalarında. Milletimize böyle hizmet edebiliyorsak ne mutlu bize. İnşallah Fransa'da Avrupa şampiyonu oluruz. Turnuvada emeği geçen arkadaşlarımıza da teşekkür ederim.” diye konuştu.

Samsun Haber Ajansı (SHA)