Resim-İş Öğrencileri Tuvalleşen Duvarları Rengârenk Hâle Getirdi
02 Mayıs 2019, Perşembe - 14:09
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 12:58

Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Bölümü 4. sınıf öğrencileri; “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Süleyman Yançatoral Çocuk Evleri Sitesi’ni birbirinden güzel resimlerle renklendirdi.

Resim-İş Eğitimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Sena Sengir danışmanlığında gerçekleşen etkinlikte; binanın girişi ve katları, duvar-resim uygulamaları doğrultusunda öğrencilere umut verecek, onları bilim ve sanata yönlendirecek değerlerin olduğu görsellerle donatıldı. Çalışmalar yapılırken, kurumdaki küçük öğrenciler de ellerindeki fırçalarla öğrencilere destek verip işe ortak oldu.

Verimli ve etkileşimli bir çalışmanın ardından Kurum Müdürü Ali Define ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Çağatay İnam Karahan’ın katılımlarıyla Topluma Hizmet Uygulamaları öğrencileri ve etkinlik sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Sena Sengir, küçük öğrencilere parti düzenleyerek kutlama yaptılar.

Kutlamada Resim-İş Eğitimi Bölümü öğrencileri bir yandan palyaço kostümleri giyip, şarkılar söylerken, diğer taraftan küçük öğrencilerin yüzlerini boyayarak eğlenceli saatler geçirdiler.

Etkinlik, Kurum Müdürü Ali Define’nin teşekkür belgesi takdimiyle son buldu.