Gülten İmamoğlu’dan 100. Yıl Sergisi
28 Mart 2019, Perşembe - 09:27
Güncelleme: 04 Şubat 2020, Salı - 14:39

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Gülten İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. yılına ithafen, İstanbul Ziraat Bankası Tünel Sanat Galerisi'nde kişisel resim sergisi gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Gülten İmamoğlu’nun “tohum” temasını işlediği 28 eserinin yer aldığı sergiye, sanatseverler yoğun ilgi göstererek sanatçının eserlerini ilgiyle inceledi.

2018 yılında New York’ta Saphira& Ventura Gallery’de düzenlediği “The Mirror Reflecting” adlı serginin yanı sıra Washington DC ve Gallery NK'da düzenlediği sergilerle, yurt dışındaki sanatseverlerin de beğenisini toplayan Gülten İmamoğlu, Türkiye’de ve yurt dışında eserlerini sergilemeye devam edecek. Kataloğunu Prof. Dr. Kıymet Giray’ın yazdığı sergiler; 11 Nisan - 11 Mayıs tarihleri arasında Artgalerim Bebek’te, 5 - 25 Haziran tarihleri arasında Singapur’da, 1 Haziran - 1 Ekim tarihleri arasında da Bodrum Kempinski Otel'de gerçekleşecek.