OMÜ Vakfı Koleji Ana Sınıfı “Sıfır Atık” ile Sahne Aldı
22 Mart 2019, Cuma - 16:37
Güncelleme: 13 Ocak 2020, Pazartesi - 17:45

Türkiye’deki bütün kamu kurum kuruluşları ile hastane, okul, üniversite, otel, terminal gibi birçok yer ve merkezde uygulanmaya başlanan “Sıfır Atık Projesi”ne dâhil olan Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ), Rektör Danışmanı ve Üniversite Sıfır Atık Projesi Koordinatörü Prof. Dr. Yüksel Ardalı rehberliğindeki çalışmalara OMÜ Vakfı Koleji de katıldı.

OMÜ Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Konferans Salonu’nda yapılan Sıfır Atık Çalıştayı’nda kullanılmış ürün ve artıklardan oluşturdukları eserleri sergileyen OMÜ Vakfı Koleji Anasınıfı öğrencileri; kıyafetleriyle, dans ve şarkılarıyla “Sıfır Atık” projesine desteklerini yinelediler.

OMÜ Vakıf Koleji; israfın önlenmesi, sahip olunulan kaynakların doğru ve verimli kullanılması, atıkların ekonomik olarak değerlendirilmesi, dolayısıyla çevre ve doğaya karşı duyarlılığın geliştirilmesi açısından çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.