İletişim Fakültesinde ‘Korku Sineması’ Etkinliği
01 Kasım 2018, Perşembe - 13:03
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 20:31

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İletişim Fakültesinde Radyo Televizyon ve Sinema (RTS) Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu Sine-Düş Topluluğu tarafından ‘Korku Sineması’ etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında çeşitli kostümler giyen öğrenciler kampüs içerisinde keyifli saatler yaşattılar.

Dr. Öğr. Üyesi Filiz Erdoğan Tuğran ve Araştırma Görevlisi Uğur Kılınç’ın önderliğinde kurulan ve RTS 3. sınıf öğrencisi Ceren Yıldırım’ın başkanlığını üstlendiği Sine-Düş Topluluğunun üyeleri, çeşitli kostümler giyinerek Fakülte içerisinde ‘Korku Sineması’ etkinliği düzenlediler. Etkinlik, Sine-Düş Topluluğu öğrencilerinin kampüs içerisinde gezmeleri ile başladı. Kampüs sakinlerinin şaşkın bakışları içinde kostümlerindeki karaktere bürünen öğrenciler, renkli görüntüler sergilediler.

Sine-Düş Topluluğunun yeni etkinlikleri yolda

Etkinlik kapsamında, İletişim Fakültesi Sinema Salonu’nu dolduran konuklara korku teması ile harmanlanmış yiyecek ve içecekler ikram edildi. İkramların ardından zombi, cadı, katil kostümleri giyen öğrenciler ile bol bol fotoğraf çektiren İletişim Fakültesi öğrencileri film gösterimi için de sinema salonu koltuklarında yerlerini aldılar.

Film gösteriminden önce Araştırma Görevlisi Uğur Kılınç, konuklara yönelik korku sineması ile alakalı kısa bir konuşma yaptı. Kılınç’ın konuşmasından sonra ünlü Amerikalı yönetmen Tim Burton’ın "The Nightmare Before Christmas" adlı filmi izlendi. Film gösteriminin ardından konuklara teşekkür eden Sine-Düş Topluluğu öğrencileri, yeni etkinliklerin de sinyalini verdiler.

Haber: Burak Anılan