Sanat Galerisini OMÜ’lü Lisansüstü Öğrencilerin Eserleri Süsledi
16 Ekim 2018, Salı - 14:24
Güncelleme: 20 Şubat 2020, Perşembe - 20:41

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Bilimleri Enstitüsü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı lisansüstü öğrencileri; yıl içerisinde ortaya koydukları çalışmaları, Giresun’da açtıkları “Karma Sergi”yle sanatseverlerin beğenisine sundular.

Giresun Valiliği Can Akengin Sanat Galerisi’nde organize edilen serginin açılışı, Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Necati Akkurt’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Çağatay İnam Karahan’ın koordinatörlüğünde gerçekleşen yılın ilk öğrenci sergisinde lisansüstü öğrenciler, ilham aldıkları figürleri ve kavramları tablolarla somutlaştırırken, ortaya çıkan eserler ilgiyle karşılandı.

Resim, baskı resim, fotoğraf gibi alanlardan eserlerin bulunduğu sergiyle ilgili konuşan Prof. Dr. İnam, Enstitü olarak lisansüstü öğrencilerin sanatsal duyarlılık ve emekleriyle hazırladıkları çalışmaları sanatseverlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek başından sonuna kadar bu süreçte emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.