Dijital Markalaşma Zirvesi

OMÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu

19 Mart 2018, Pazartesi - 13:00 - 20 Mart 2018, Salı - 12:45
15 March 2018

Branding Türkiye ile "Ondokuz Mayıs Üniversitesi KOBİ ve Girişimcilik Topluluğu” işbirliğiyle organize edilen DİJİTAL MARKALAŞMA ZİRVESİ 19 Mart 2018’de, saat 13:00'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecektir.

Bu programda stratejik marka yönetimi “nedir – nasıl” doğrultusunda yeniden yorumlanacak, dijital pazarlamanın önemli bir parametresi olan SEO kavramının markalaşmaya olan etkisinden bahsedilecek ve “Markalaştığınız oranda mı büyürsünüz, yoksa büyüdüğünüz oranda mı markalaşırsınız?” sorusuna yanıtlar verilecektir.
Zirvenin ardından katılımcılara çekilişle Dikeyeksen Yayıncılık etiketini taşıyan iş kitapları hediye edilecektir.

Programa katılmak ve katılım belgesi almak için aşağıdaki başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir.

Etkinlik Takvimi'ne gözat
Diğer Etkinlikler