Gülmek İyileştirir

01 February 2018

Aslı Bastıyalı
Yazar
1981 doğumlu olan Aslı Bastıyalı, ODTÜ Kimya Bölümünü bitirdikten sonra eğitim aldığı alanda çalışmayıp önce reklam ajanslarında reklam yazarlığı yapmış, ardından da Danone, Bayer gibi kurumsal şirketlerin pazarlama departmanlarında çalışmıştır.
2014 yılında kızı Bahar’a lösemi teşhisi konmasıyla beraber hiç bilmediği bir dünyanın kapılarını aralayan Aslı, Bahar iyileştikten sonra hayata yepyeni bir pencereden bakmaya başlamış ve “Gülmek İyileştirir Derneği”ni kurmuştur.

Zamanının çoğunu, ciddi hastalıklar, travma, terör gibi sebeplerle toplumda “gülmeye” ihtiyacı olup destek alamayan kişilere yardımcı olmak için kurduğu “Gülmek İyileştirir Derneği”nde çalışarak ve başından geçen maceraları yazarak geçiren Aslı Bastıyalı’nın daha önce yayımlanmış, Mevzu Derin ve Anne Ben Nasıl Oldum? isimli iki kitabı daha bulunmaktadır.

Etkinlik Takvimi'ne gözat
Diğer Etkinlikler