Samsun MYO Öğrencilerinin Materyal Sergisi
14 Aralık 2017, Perşembe - 14:27
Güncelleme: 14 Aralık 2017, Perşembe - 15:44

Samsun Meslek Yüksekokulu (SMYO) Çocuk Gelişimi Programı 1. sınıf öğrencileri tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Kampüsü'ndeki Mimarlık Fakültesinde “Eğitimde Araç ve Gereç Geliştirme” dersi kapsamında sergi düzenlendi.

Etkinlikte; öğrencilerin uygulama dersi materyalleri olarak yaptıkları, çocukların bilişsel ve motor gelişimini sağlayan araç ve gereçler sergilendi.

Sergi materyalleri 3 köy okuluna bağışlanacak

Samsun Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Güray Erener, açılışını gerçekleştirdiği sergide, başta emeği geçen öğrenciler olmak üzere Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Halil İbrahim Ertuğ, dersin öğretim elemanı ve serginin koordinatörü Öğr.Gör. Müyesser Göğüş ile diğer bölüm elemanlarına teşekkür etti. Prof. Dr. Erener, ayrıca sergi materyallerinin 3 köy okuluna bağışlanacağından duyduğu memnuniyetini de dile getirdi.

Gün boyunca sergilenen materyaller, öğrenciler ve öğretim elemanları tarafından yoğun ilgiyle incelendi.