Mentör Eşliğinde Adım Adım Proje Önerisi Geliştirme: TÜBİTAK 1001 Proje Çalıştayı-I

ARGE Ar-Ge Koordinatörlüğü 09 Haziran 2026, Salı - 10:09 Güncelleme: 09 Haziran 2026, Salı - 10:09
Dinlemek için tıklayınızDİNLE

Üniversitemizin Araştırma Üniversitesi hedefleri doğrultusunda araştırma kültürünün geliştirilmesi ve ulusal araştırma projelerine yönelik başvuru sayısının ve niteliğinin artırılması amacıyla, Araştırma ve Geliştirme Koordinatörlüğü ile OMÜ Teknoloji Transfer Ofisi iş birliğinde "Mentör Eşliğinde Adım Adım Proje Önerisi Geliştirme: TÜBİTAK 1001 Proje Çalıştayı-I"düzenlenecektir.


12 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek çalıştay kapsamında, TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programına yönelik proje fikri bulunan araştırmacıların proje önerilerini geliştirmelerine destek olunması hedeflenmektedir. Etkinlikte katılımcılar, alanında deneyimli mentörler eşliğinde proje önerilerinin;


Özgün değer ve hipotez kurgusu,


Yöntem ve teknik yaklaşımı,
Yönetim planı ve iş paketleri,
Yaygın etki ve bütçe planlaması
Başlıklarında geliştirilmesi imkânı bulacaktır.


Çalıştay kontenjanı sınırlı olup, katılımcıların araştırma alanları, proje geliştirme durumları ve mentörlük ihtiyaçlarının belirlenmesi amacıyla bir başvuru formu hazırlanmıştır. Başvurular formda yer alan bilgiler doğrultusunda değerlendirilecek ve çalıştaya katılmaya hak kazanan araştırmacılarla sonraki aşamada proje fikirlerinin detaylandırılmasına yönelik ek çalışmalar yürütülecektir.

Söz konusu etkinliğe başvuru yapmak isteyen araştırmacıların aşağıda yer alan formu doldurmaları gerekmektedir.

Kayıt için aşağıdaki link:

https://forms.gle/J5KZmYrP4H7gcW9MA

Detaylı bilgiler için OMÜ Ar-Ge Koordinatörlüğü ile irtibata geçiniz.