Rektör Ünal, Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi Çalıştayı’na Katıldı
24 Mayıs 2024, Cuma - 10:54
Güncelleme: 24 Mayıs 2024, Cuma - 10:54

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Kuşadası’nda İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) tarafından yazılımı yapılan 5. Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) Çalıştayı’na katıldı.

İKÇÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı mühendislerince üniversitelerin idari ve akademik tüm süreçlerini online olarak yürütmesi için tasarlanan ÜBYS’yi paydaşlarıyla buluşturan çalıştayın açılışına;  Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı Tolga Balcı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Eğitim ve Kültür Dairesi Başkanı Mehmet Cem Fendoğlu, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Dijital Dönüşüm Koordinasyon Daire Başkanı Furkan Civelek, Rektör Prof. Dr. Saffet Köse, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yasin Bulduklu, kamu kurumları ve üniversitelerden gelen üst düzey yöneticiler, özel sektör temsilcileri, bilişim uzmanları olmak üzere 70 kurumdan 330 davetli katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından üniversitelerden gelen üst düzey temsilcilerin katıldığı workshoplara geçildi.