MENU

“Cumhuriyet’in 100. Yılına Armağan” Karma Öğretim Elemanları Sergisi Samsun’da Açıldı
22 Mayıs 2024, Çarşamba - 10:05
Güncelleme: 22 Mayıs 2024, Çarşamba - 10:05
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi ev sahipliğinde Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Görsel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanları ile birlikte 2023 yılında başlatılan “Cumhuriyet’in 100. Yılına Armağan” temalı sanatsal etkinliğin 2. adımı olan karma sergi GSF Sanat Galerisinde açıldı.

Küratörlüğünü Doç. Dr. Tarık Yazar ve Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Yanbeyi Beşer’in yaptığı karma serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Çamaş, GSF Dekanı Prof. Dr. Ali Seylan, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Eğitim Fakültesi GSEB Başkanı Prof. Dr. Aybige Demirci Şenkal, akademik ve idari personel, emekli öğretim elemanları, öğrenciler ve sanatsever misafirler katıldı.

Sergide Ankara’dan 7 ve Samsun’dan 21 olmak üzere toplam 28 öğretim elemanının, grafik tasarım, resim, seramik, cam, fotoğraf ve illüstrasyon çalışmalarından oluşan toplam 46 çalışması sergilendi.

31 Mayıs 2024 tarihine kadar açık olacak sergiyi tüm sanat/tasarım severler gezebilecek.

X
Secure Login

This login is SSL protected