Dr. Öğr. Üyesi Gamze Tunçer Ünver’e Uluslararası Araştırma Ödülü
25 Nisan 2024, Perşembe - 12:47
Güncelleme: 26 Nisan 2024, Cuma - 09:29

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Gamze Tunçer Ünver, Madrid’de Francisco de Vitoria Üniversitesi tarafından düzenlen VI. Uluslararası Hemşirelik Kongresi’ne katıldığı sözlü bildiri ile Uluslararası Araştırma Ödülü almaya hak kazandı.

Amerika, İtalya, Hindistan, Meksika, Kosta Rika, Gürcistan ve El Salvador gibi birçok ülkeden araştırmacı ve temsilcilerin de yer aldığı kongrede; jüri değerlendirmeleri doğrultusunda seçilen bildirilere ödüller verildi.

Kongrede Dr. Öğr. Üyesi Ünver ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Oya Çelebi Çakıroğlu ile gerçekleştirdikleri “Nurses' Perceptions of Toxic Leadership Behaviors Exhibited by Their Managers and Influencing Factors” başlıklı sözlü bildiriyle Uluslararası Araştırma Ödülü’ne layık görüldü.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.