OMÜ 49. Kuruluş Yıl Dönümü Çelenk Sunumu ve Anma Töreni
01 Nisan 2024, Pazartesi - 02:30
Güncelleme: 01 Nisan 2024, Pazartesi - 02:33

Ondokuz Mayıs Üniversitesi ailesinin saygıdeğer mensupları.

Bugün, Üniversitemizin kuruluşunun 49. yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Geçmişten günümüze, bilimin ve eğitimin ışığında ilerleyen, bu yolda emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, sadece bilgi üreten bir kurum değil, aynı zamanda içinden yeşerdiği topluma hizmet etme, kültürel birikimi ve değerleri koruma misyonunu da üstlenmiştir. Üniversitemizde eğitim gören öğrencilerimizin bu misyon doğrultusunda yetiştirilmeleri; akademisyenlerimizin bu misyon doğrultusunda faaliyet göstermeleri için çabalıyoruz.

Kuruluşunun 49. yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden biri hâline gelmiştir. Bu başarıda emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize, öğrencilerimize ve mezunlarımıza teşekkür ediyoruz.

Geleceğe güvenle bakarken, Üniversitemizin daha da ileriye taşınması için çalışmaya devam edeceğiz. Bilimin rehberliğinde, daha aydınlık bir gelecek için el ele vererek başarılarımızı artırmaya devam edeceğiz.

Nice yıllara, nice başarılara!..

Prof. Dr. Yavuz ÜNAL
Rektör

Üniversitemizin ''49. Kuruluş Yıl Dönümü Anma Töreni'', OMÜ Kurupelit Kampüsü Atatürk Anıtı'nda 1 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 10:00'da gerçekleştirilecektir.

Tüm OMÜ'lüleri bekliyoruz.