OMÜ’de ‘İnsanlığa Beyaz Çağrı’ Adlı Fotoğraf Sergisi Düzenlendi
06 Mart 2024, Çarşamba - 11:41
Güncelleme: 06 Mart 2024, Çarşamba - 11:41

Toplumsal olaylara farkındalığı ve tepkisiyle öne çıkan Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ); öğrenci toplulukları, akademisyenleri, idare kademelerinin her biriyle Türkiye’yi ve dünyayı ilgilendiren birçok konuda sesini gür çıkartan bir üniversite olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda OMÜ Tıp Fakültesi öğrencilerinin 7 Ekim’den bu yana Filistin'de tüm dünyanın gözleri önünde gerçekleşen insanlık dramına dikkat çekmek amacıyla ‘İnsanlığa Beyaz Çağrı’ Adlı Fotoğraf Sergisi düzenledi. Sergide işgalin sonucunda hayatını kaybeden binlerce sivil ve sağlık çalışanı adına toplumda farkındalık oluşturulması amaçlandı.

Yaşam Merkezi önünde gerçekleştirilen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi’nin de katılım gösterdiği sergi, öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü.