OMÜ’de Resmî Yazışma Süreçlerine İlişkin Eğitim Programı Tamamlandı
01 Mart 2024, Cuma - 21:29
Güncelleme: 01 Mart 2024, Cuma - 21:29

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) resmî yazışma süreçlerinde uygulama birliğinin sağlanması amacıyla Rektörlük ve Rektörlüğe bağlı birimlerde görev yapan personelin katılımıyla gerçekleşen eğitim programının ilki başarıyla tamamlandı.

Yazı İşleri Müdürü Cengiz Yavuz’un koordinatörlüğünde; Evrak Yönetim Biriminden Şef Ayşe Kırca ile Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) Biriminden Gökhan Göçmez’in sunumları ve Yazı İşleri Biriminden Memur Aybüke Ergül Ateş’in katkılarıyla gerçekleşen programda katılımcılara resmî yazışmalara ilişkin süreçler, belge yönetimi, belgenin bölümleri, KEP ve e-imza süreçleri hakkında bilgi verildi.

Verimli geçen eğitim programının ardından çalışanlardan pozitif geri bildirimler alındı.