ADÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi (ADUFMBD)
23 Ocak 2024, Salı - 16:08
Güncelleme: 23 Ocak 2024, Salı - 16:08

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, üniversitemiz bünyesinde yeni bir bilimsel dergi niteliğinde olan  ''ADÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi (ADUFMBD)'', temel bilimler ve mühendislikte gelişmeleri içerecek bilimsel makalelerin yayınlamasını ilke edinerek araştırmacıların bilim ve teknolojideki bilgi ve becerilerini, ulusal ve uluslararası literatürde paylaşmayı ve tartışmayı amaçlamaktadır. Editörlüğü, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürümüz Prof. Dr. Mustafa SÜRMEN tarafından üstlenilecek olan, ADÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi ilk sayısını Haziran ayında okurlarıyla buluşturacaktır. Editör yardımcılığı görevini Doç. Dr. Korhan GÜNEL ve Doç. Dr. Emrah HİĞDE'nin üstlendiği derginin yılda iki kez yayınlanması hedeflenmiştir.

Dergiyle ilgili detaylı bilgilere ve makale gönderme prosedürlerine ulaşmak için lütfen dergimizin resmi web sitesini (https://dergipark.org.tr/tr/pub/adufmbd) ziyaret ediniz.