MENU

OMÜ’nün Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Mezunlarından Enstitü Öğrencilerine Söyleşi
03 Ocak 2024, Çarşamba - 16:14
Güncelleme: 04 Ocak 2024, Perşembe - 10:43
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nden mezun olan ve önemli görevlerde bulunan mezunlar, Enstitünün öğrencileri ile on-line söyleşide buluştu.

Mezunların çalışma hayatından tecrübelerini öğrencilere aktarılması amacıyla gerçekleştirilen söyleşiye; Prof. Dr. Doğan Işık, Prof. Dr. Mustafa Çolak, Prof. Dr. Saim Topçu, Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler ve Ulusoy Un Yönetim Başkanı Dr. Eren Gülhan Ulusoy konuk oldu.

Söyleşinin moderatörlüğünü ise Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tabak üstlendi. Söyleşiye öğrencilerin yanı sıra OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Sevim Alışır, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcıları Prof. Dr. Ayhan Ak ve Doç. Dr. Mehtap Ünlü, Enstitü üyeleri Prof. Dr. Mucize Ünlü, Doç. Dr. İslam Saruhan, Doç. Dr. İsmail Yaman ve akademisyenler katıldı.

Açılış konuşmasını Prof. Dr. Ahmet Tabak'ın yaptığı söyleşi, lisansüstü mezunlarının söz almasıyla devam etti. Bulundukları konum, ileriye yönelik çalışmaları, yurtdışında bulunma ve yabancı dil öğrenmenin öneminden bahseden mezunlar, konuşmalarının ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Program konuklara teşekkür edilmesinin ardından sona erdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected