MENU

Öğretim Üyesi Alım İlanı
02 Ocak 2024, Salı - 09:31
Güncelleme: 02 Ocak 2024, Salı - 09:38
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Öğretim Üyesi Kadrosuna
Çevrim İçi Başvuru Adımları

1. Öğretim üyesi alımına ilişkin ilanımız Resmi Gazete'de yayımlanmıştır. İlan edilen kadro ve başvuru koşullarına ulaşmak için TIKLAYINIZ.
2. Başvuru sürecinde istenen belgelerin yer aldığı sayfaya ulaşmak için TIKLAYINIZ.
3. Öğretim Üyesi Kadrolarına Çevrim İçi Başvuru Rehberi için TIKLAYINIZ.
4. Başvurular, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden itibaren son müracaat günü olan tarihe kadar çevrimiçi başvuru şeklinde yapılacaktır.

  • Üniversitemiz bünyesinde görev yapmakta olan personel ÜBYS’ye giriş yaptıktan sonra solda yer alan MENÜ bölümünden “Başvuru İşlemleri” seçip,  ‘’Akademik Kadro İlan Başvuru’’ seçeneğini tıklayarak ilan edilen kadrolara doğrudan ulaşabilir.   
  • Diğer adaylar ise https://ubys.omu.edu.tr/HRM/AkademikBasvuru/PersonelBasvuru/Giris bağlantı adresi üzerinden kimlik bilgileri ile sisteme giriş yapabilir.

5. Adayın Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atamalarda Uygulanacak Esaslar Yönergesinde belirlenen koşulları sağlaması gerekmektedir. Yönergeye https://unikys.omu.edu.tr/tr/document_categories/4 adresinden  ulaşılabilir.
6. İlgili formlara https://unikys.omu.edu.tr/ adresi üzerinden  ulaşılabilir.

Belirtilen şartları taşımayan, süresi içerisinde yapılmayan başvuru ile şahsen veya postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Bir kişi birden fazla kadroya başvuruda bulunamaz.
Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına doçentler başvuramazlar.

Adaylar, çevrimiçi başvuru işlemleri hakkında destek almak için personeldb@omu.edu.tr adresinden iletilerini gönderebilirler.

X
Secure Login

This login is SSL protected