MENU

SABAK Üyeleri, Beslenme ve Diyetetik Bölümü için Saha İncelemesinde
26 Aralık 2023, Salı - 16:38
Güncelleme: 27 Aralık 2023, Çarşamba - 09:24
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü, süregiden akreditasyon çalışmaları kapsamında SABAK (Sağlık Bilimleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği) Değerlendirme Takımı’nı konuk etti.

24-26 Aralık 2023 tarihlerini kapsayan 2 günlük programda, akreditasyon sürecindeki Beslenme ve Diyetetik Bölümünü ziyaret eden SABAK Değerlendirme Takımı, Başkan Prof. Dr. Efsun Karabudak öncülüğünde OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ile de bir araya geldi.

Rektörlükteki ziyarette Takım Başkanı Prof. Dr. Efsun Karabudak, Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim elemanlarının eşliğinde Beslenme ve Diyetetik Bölümünün takip süreci, kurumsal donanımı, altyapısı ve faaliyetleri, kampüs imkânları vb. hususlar ile SABAK’ın performans kriterlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rektör Ünal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtirken, Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) “Araştırma Üniversitesi Aday İzleme Programı”na dâhil edilen OMÜ’nün, sürekli gelişim ve iyileştirmeyi kurum kültürü olarak benimsediğinin altını çizerek kalite ve sürdürülebilirlik faaliyetlerini istikrar içinde yürütmekte kararlı olduklarını dile getirdi.

X
Secure Login

This login is SSL protected