MENU

OMÜ, 5. Mezun İlişkileri Çalıştayı’na Katıldı
15 Aralık 2023, Cuma - 10:12
Güncelleme: 15 Aralık 2023, Cuma - 10:12
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), 5. Mezun İlişkileri Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ni temsilen Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Altın ve Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Kemal Yıldızlı çalıştaya katılım sağladı. Mezunlar Koordinatörlüğü faaliyetleri poster sunumu ile fuaye alanında sergilendi.

Bu yıl ‘Mezun İlişkilerinde Yeni Paradigmalar’ başlığında DEÜ Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen çalıştayda, mezun ilişkilerinde karşılaşılan zorluklar ve fırsatlar değerlendirilerek; bu alandaki güncel uygulamalar ve geleceğe yönelik yenilikçi stratejilere dikkat çekildi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi’nde bulunan Sürekli Eğitim Merkezi (DESEM) 15 Temmuz Şehitler Salonu’ndaki etkinliğe; DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, çok sayıda vakıf-devlet üniversitelerinin kariyer merkezleri ve mezun ilişkileri birimlerinde görev yapan yönetici, koordinatör ve uzmanları, DEÜ akademik ve idari kadrosu, öğrenciler, sponsor kuruluşların temsilcileri ve DEÜ Mezunlar Derneği üyeleri katıldılar.

Çalıştay, açılış programının ardından “Mezun İlişkilerine Yönelik Sorunsallar ve Çözüm Önerileri” panel bölümüyle devam etti.

X
Secure Login

This login is SSL protected