MENU

Portfolyo Uygulaması ve Deneyimlere Yönelik Eğitim
11 Aralık 2023, Pazartesi - 13:59
Güncelleme: 14 Aralık 2023, Perşembe - 13:25
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Akreditasyon Kurulu Standart 5 Komisyonu tarafından ‘Portfolyo Uygulaması ve Deneyimlere Yönelik Eğitim’ başlıklı eğitim düzenlendi.

Eğitime konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden Dr. Öğretim Üyesi Dudu Karakaya katıldı. Portfolyo kullanımı ile ilgili deneyimlerini aktaran Dr. Karakaya, portfolyo kullanımının kendi fakültelerinde de henüz çok yeni olduğunu ancak sürecin oldukça iyi işlediğini belirtti.

Dr. Karakaya konuşmasında portfolyo kullanımının öğrencilerin yalnızca teorik ve klinik bilgisini değil sosyal ve bilimsel alanda da gelişim göstermelerine katkı sağlayacağını ifade etti. Karakaya, portfolyo ile ilgili usul esaslarının oluşturulduğunu, bu sürece ilişkin tüm verilerin bölümün sitesinde yer aldığını söyledi.

Ayrıca Karakaya, OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nde de portfolyo kullanımına başlandığı için ileriki süreçlerde tekrar OMÜ-Akdeniz Üniversitesi ortak deneyim paylaşımı yapmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Hemşirelik Bölümü öğretim üyelerinin katıldığı eğitimde memnuniyet düzeyinin oldukça yüksek olduğu görüldü.

X
Secure Login

This login is SSL protected