MENU

Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas, MEB Değerler Eğitimi Kitabında Örnek Şahsiyet Olarak Gösterildi
02 Kasım 2023, Perşembe - 10:05
Güncelleme: 02 Kasım 2023, Perşembe - 15:31
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilerin Fen ve Sosyal Bilimler alanında önemli buluşlar yapan, örnek yaşantılar ve eserler bırakan şahsiyetleri tanımalarına ve örnek almalarına yönelik olarak yol gösterici bir niteliğe sahip ‘Değerler Eğitimi - Fen Bilimleri ve Şahsiyetler - Kök Değerler Temalı Öğretmen Etkinlik Kitabı’ ile ‘Değerler Eğitimi - Sosyal Bilimler ve Şahsiyetler - Kök Değerler Temalı Öğretmen Etkinlik Kitabı’ yayımlandı.

Yayımlanan Değerler Eğitimi - Sosyal Bilimler ve Şahsiyetler - Kök Değerler Temalı Öğretmen Etkinlik Kitabı'nda örnek gösterilen kişilerden birisi de Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas oldu.

Daha öncesinde ‘Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Genç Araştırmacı Ödülü’, ‘Kariyer Psikolojik Danışmanlığı Alanında Avrupa’nın Ümit Vadeden Araştırmacı Ödülü’ ve ‘TÜBİTAK Teşvik Ödülü’ gibi prestijli ödüllere layık görülen Prof. Dr. Kavas’ın sabır ve kararlılık teması altında rol model olarak gösterilmesi dikkat çekti.

Prof. Dr. Ayşenur Büyükgöze Kavas’ın kariyer psikolojik danışmanlığı alanındaki yayınlarına ve TÜBİTAK söyleşilerinden alıntılara yer verilen kitapta; kararlılığa, sabırla çalışmaya ve zorlukların üstesinden gelmeye yönelik mesajlar yer alıyor.

X
Secure Login

This login is SSL protected