Cumhuriyetin 100’üncü Yılı Tıp Fakültesinde Büyük Coşku ile Kutlandı
25 Ekim 2023, Çarşamba - 15:45
Güncelleme: 25 Ekim 2023, Çarşamba - 15:45

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığının organizasyonunda Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılı bir dizi etkinlik ile kutlandı. Bu anlamlı güne özel OMÜ Sağlık Topluluğu öğrencilerinin düzenlediği, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı yapıldı.

Tıp Fakültesi Dekanlığı Mavi Salonda düzenlenen etkinliğe; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tevfik Sünter, Başhekim Prof. Dr. Davut Güven, akademisyenler, idari personeller ve öğrenciler katıldı.

Programda sırasıyla; şiir dinletisi, Tıp Fakültesi öğrencilerinden oluşan müzik grubu tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği parçalar seslendirildi. Konserde katılımcılar, Türk bayrakları ile parçalara eşlik etti.

Konser sonunda Tıp Fakültesi Dekanı Çokluk, emeği geçen öğrencilere teşekkür belgesi vererek başarılarının devamını diledi. Etkinlik hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.