MENU

İİBF’nin BAPKOB Tarafından Desteklenen 2 Projesi Başlıyor
03 Ekim 2023, Salı - 20:48
Güncelleme: 04 Ekim 2023, Çarşamba - 14:11
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Kültürel Uyuma Katkı Projesi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi (BAPKOB) tarafından 1908 Çağrılı Projeler “Sosyal Sorumluluk ve Topluma Hizmet Kapsamında Araştırma ve Geliştirme Projeleri” ile desteklenen “Farklılık İçinde Birlik: Akran Öğrenmesi Yoluyla Kültürel Uyuma Katkı” projesi 2023-2024 akademik yılı güz yarıyılında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin gönüllü katılımları ile başlayacak.

Projenin yürütücülüğünü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğretim üyesi Doç. Dr. Fatih Çağatay Cengiz’in üstlendiği araştırmada, Doç. Dr. Murat Burucuoğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Abreg S. Çelem araştırmacı olarak yer alıyor.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek çeşitli atölyelerle hoşgörülü, kapsayıcı ve birleştirici yaşam kültürünün gelişimine katkı sunulacak.

Genç Tüketicilerin Tek Kullanımlık Plastik Tüketim Davranışlarının İncelenmesi

BAPKOB tarafından yine aynı proje çağrısıyla desteklenen “Genç Tüketicilerin Tek Kullanımlık Plastik Tüketim Davranışlarının İncelenmesi: Plastiksiz Kasım Kampanyası” projesi de İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde çeşitli etkinliklerle başlıyor.

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Murat Burucuoğlu’nun üstelendiği projede, Dr. Öğr. Üyesi Mehpare Karahan Gökmen, Araş. Gör. Gizem Ağaoğlu Paşaoğlu, Araş. Gör. Sümeyye Uzun, Araş. Gör. Furkan Serdar ve Araş. Gör. Hilal Cengiz araştırmacı olarak yer alıyor

Proje, üniversite öğrencilerinin tek kullanımlık plastikler (özellikle tek kullanımlık plastik şişeler) üzerindeki bilinç ve farkındalıklarını artırmayı ve daha sürdürülebilir davranışlar geliştirmeyi amaçlıyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgileri Fakülte web sayfasında ve aşağıda tam adresleri yazan sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Instagram: @plastiksizkasim - mail: plastiksizkasim@gmail.com

X
Secure Login

This login is SSL protected