Orta Karadeniz Engelli ve Yaşlı Sağlığı Kongresi

Havza Belediyesi Kültür Merkezi

21 Ekim 2023, Cumartesi - 08:00 - 22 Ekim 2023, Pazar - 16:00
03 October 2023

Cumhuriyete giden yolda temellerin atıldığı Samsun Havza’da 21-22 Ekim 2023 tarihleri arasında “Orta Karadeniz Engelli ve Yaşlı Sağlığı Kongresi”ni Cumhuriyetimizin 100. Yılında gerçekleştiriyoruz.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulu ve Havza Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi işbirliği ve Ankara Üniversitesi Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (YAŞAM) katkılarıyla,  Akademisyenlerin, kamu kurumlarının, STK'ların ve özel sektör temsilcilerinin geniş katılımı ile engelli ve yaşlı sağlığı alanındaki konularda güncel bilgilerin ve eğilimlerin paylaşılacağı, farklı disiplinlerden konuşmacılar ve bildiri sunumlarının yer aldığı “Orta Karadeniz Engelli ve Yaşlı Sağlığı Kongresi” ne sizleri davet etmekten onur duyarız.

Kongre Başkanı
Doç. Dr. Ercan TURAL