MENU

Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Bir Araya Geldi
25 Eylül 2023, Pazartesi - 13:04
Güncelleme: 25 Eylül 2023, Pazartesi - 13:04
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kök Hücre Uygulama ve Araştırma Merkezi (KÖKMER) Danışma Kurulu, yeni akademik yılda yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi başkanlığında bir araya geldi.

KÖKMER Merkezinde gerçekleşen toplantı; Merkez Müdürü Öğr. Gör. Dr. Melek Yüce ile Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Canan Albayrak, Prof. Dr. Davut Güven, Prof. Dr. Engin Kelkitli, Diş Hekimliği Fakültesinden Doç. Dr. Cangül Keskin, Veterinerlik Fakültesinden Prof. Dr. Mesut Çevik, Mühendislik Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Sinem Çevik’in katılımı ile gerçekleştirildi.

Görüşmede, 2020 yılı itibari ile yıllara göre gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kapsamlı bilgilendirmede bulunan Merkez Müdürü Yüce; Merkezde Tıp, Diş Hekimliği, Veterinerlik ve Mühendislik fakültelerinden araştırmacılarla çok sayıda multidisipliner araştırmanın gerçekleştirildiğine dikkat çekti.

Öğr. Gör. Dr. Yüce, Merkez bünyesinde hücre kültürü ve kök hücre uygulamalı eğitimlerin gerçekleştirildiğine ve bu eğitim serilerine devam edileceğine değindi.  Yüce, aynı zamanda KÖKMER’de kurum içi ve kurum dışından çok sayıda araştırmacıya çeşitli alanlarda hizmet verildiğine, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin çalışmalarına ve eğitimlerine katkı sağlanarak eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik faaliyetlere vurgu yaptı.

Toplantı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi ve danışma kurulu üyelerinin Merkez çalışmalarında kurum içi ve kurum dışı iş birliklerinin artırılmasına yönelik görüş ve önerileri alınarak son buldu.

X
Secure Login

This login is SSL protected