OMÜ Vakfı Koleji, Eğitim-Öğretim Yılına Coşkuyla Başladı
11 Eylül 2023, Pazartesi - 08:00
Güncelleme: 09 Ocak 2024, Salı - 16:55

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı Kolejinde 2023 – 2024 eğitim-öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla çeşitli etkinliklerin olduğu tören düzenledi.

Vakıf Koleji bahçesinde düzenlenen etkinliğe; OMÜ Genel Sekreteri ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İdris Varıcı, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Nalan Kızıltan ve Doç. Dr. Şener Şentürk, OMÜ Vakfı Koleji Marşı’nı besteleyen Prof. Dr. Yakup Alper Varış, Okul Müdürü Özlem Özaktaş, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Vakıf Koleji Marşı bestecisi Prof. Dr. Varış plaketle taltif edildi

Etkinlikte; Prof. Dr. Yakup Alper Varış'ın bestelediği OMÜ Vakfı Koleji Marşı öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından coşkuyla söylendi.

Törende; OMÜ Vakfı Koleji Marşı’nın bestecisi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Yakup Alper Varış’a emeklerinden dolayı Okul Müdürü Özlem Özaktaş tarafından plaket takdim edildi.

Tören, dans gösterileriyle son bulurken, yeni eğitim öğretim zilinin çalmasıyla öğrenciler de ilk derslerine başladılar.