Rektör Ünal, Havza Belediye Başkanı Özdemir’i Ziyaret Etti
23 Ağustos 2023, Çarşamba - 09:27
Güncelleme: 23 Ağustos 2023, Çarşamba - 09:27

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve beraberindekiler, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i makamında ziyaret etti. Rektör Ünal’a Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı ve Ladik Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Ünal Kılıç da eşlik etti.

Havza Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmede, OMÜ’ye bağlı Havza MYO ve Fizik Tedavi Merkezi çalışmaları ile OMÜ ve Havza Belediyesi arasında eğitim, sosyal, kültürel ve akademik işbirliği konuların geliştirilip yaygınlaştırılması konularında istişarelerde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal Havza’nın önemli bir ilçe olduğunu ifade ederek ilçenin gelişmesi ve kalkınması adına OMÜ olarak işbirliği içerisinde çalışmalarda her zaman yer aldıklarını ifade etti. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise OMÜ’nün Samsun ve Havza için önemli bir değer olduğunu vurgulayarak nazik ziyaretlerinden ötürü Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal’a teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve hediye takdimiyle sona erdi.