MENU

OMÜ Dergileri Dizin Konusunda Kaliteyi Daha da Yükseltmek İçin Çalışmalara Başladı
01 Ağustos 2023, Salı - 09:37
Güncelleme: 01 Ağustos 2023, Salı - 09:37
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

OMÜ Süreli Yayınlar Dizinleme Durumu Değerlendirme Raporu toplantısında yetkililer bir araya geldi. Toplantıda dergilerin sorunları tek tek dinlenip, çözüm önerileri tartışıldı.

Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıya; Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi,  Rektör Danışmanı Doç. Dr. Recep Yılmaz, Fakülte dekanları, müdürler ve birim üst yöneticileri, Dergi editörleri ve Yayın koordinatörlüğü temsilcileri katıldı.

Dergilerin sorunları tek tek dinlenip, çözüm önerileri tartışıldı

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Terzi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Doç. Dr. Recep Yılmaz, Arş. Gör. Dr. Kevser Akyol Oktan, Arş. Gör. Dr. Murat Şahin ve Dr. Büşra Nur Duran'ın hazırlamış olduğu rapor ışığında, dergilerin mevcut durumları, muhatap olabilecekleri üst indeksler ve bu doğrultuda tamamlanmış ve iyileştirilmesi gereken noktalar istişare edildi.

Prof. Dr. Terzi, bütünsel bir gelişim sergileyen bir üniversite profili çizen OMÜ'nün neredeyse tüm alanlara yönelik süreli yayınlarının olduğunu, editoryal ekibimizin özverili çabaları sonucunda, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da bu yayınların kalitesinin artacağını ve mevcut konumlarının yanı sıra daha üst düzey dizinlerde taranacağını belirtti.

X
Secure Login

This login is SSL protected