OMÜ Kampüs Camii’nde Aşure İkramı
29 Temmuz 2023, Cumartesi - 11:00
Güncelleme: 29 Temmuz 2023, Cumartesi - 11:00

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vakfı, muharrem ayının başlamasıyla birlikte aşure günü etkinliği düzenleyerek akademik ve idari personele aşure ikramında bulundu.

Üniversitenin geleneksel hâle getirdiği ve Kampüs Camii’nde cuma namazından sonra gerçekleştirilen aşure ikramına; OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Murat Terzi, OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı ile idari personel katıldı.

Muharrem ayının bereketi ve bütünleştiriciliğini temsil eden aşure, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren ile Prof. Dr. Murat Terzi, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı ve OMKAN personeli tarafından dağıtıldı.

Yoğun katılımın olduğu aşure etkinliğinde, üzerinde Türk bayrağı motifi bulunan aşure kazanı dikkat çekti.