OMÜ'23 Tercih Süreci Tanıtım Günleri
26 Temmuz 2023, Çarşamba - 15:52
Güncelleme: 22 Ağustos 2023, Salı - 08:51

OMÜ Tanıtım Günleri Başlıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) yapılmasının ardından başlayan tercih sürecinde düzenleyeceği OMÜ Tercih Süreci Tanıtım Günleri'nde üniversite hayali kuran adaylarla yüz yüze ve çevrim içi (on-line) formatta buluşacak.

27-28-31 Temmuz ve 1-2-3-4 Ağustos 2023 tarihlerinde 13:30 ile 16:30 saatleri arasında organize edilecek OMÜ Tercih Süreci Tanıtım Günleri'nin adresi merkez Kurupelit Kampüsü'ndeki Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKM) olacak.

7 gün sürecek tanıtım günlerinde akademisyenler, uzmanlar, idari personel ve OMÜ'lü öğrencilerden oluşan tanıtım ekibi, Üniversite bünyesindeki fakülteler ve meslek yüksekokullarını her yönüyle aday öğrencilere tanıtacak.

OMÜ Tercih Süreci Tanıtım Günleri program akışı: