MENU

OMÜ, Türkiye'nin En Büyük Tercih Fuarında
21 Temmuz 2023, Cuma - 09:00
Güncelleme: 26 Temmuz 2023, Çarşamba - 08:59
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ), İstanbul’da ÜniTercih Eket Fuarcılık tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük tercih fuarı konumundaki “Üniversite Tercih Günleri”ne katılarak üniversiteli olmak isteyen adaylarla buluştu.

Türkiye genelinde çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesinin bir araya geldiği tercih günlerinde OMÜ’yü tanıtmak üzere açılan stantta; İletişim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ufuk İnal, Etkinlik ve Organizasyon Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Elif Şevik İnal ile gönüllü 6 öğrenci görev aldı.

OMÜ tanıtım uzmanları, öğrencilerin merak ettikleri konularda sorulara cevap vererek Üniversiteyi tanıttı.

OMÜ standına yoğun ilgi gösterildi

Üniversite sınavına girip tercih yapmaya hak kazanan adayların karar vermelerini kolaylaştırmak için fuarda yerini alan görevliler, 3 gün boyunca çok sayıda aday ile yüz yüze görüştü. OMÜ standına yoğun ilginin olduğu fuarda; birçok öğrenci ve veli, Üniversite’nin olanakları ve imkânları hakkında bilgilendirildi.

Stantta; fakülte broşürleri, adaylara kampüste yaşam ile ilgili bilgi sağlayacak olan ve aday öğrenci portalına ulaştıran QR kodlu kitap ayraçları, defter ve kalem gibi çeşitli hediyeler adaylarla paylaşıldı.

Gönlü OMÜ’de olan adaylar; oluşturulan aday.omu.edu.tr web adresinden fakülteler, meslek yüksekokulları, taban puanlar, yurt imkânları olmak üzere her türlü bilgiye ulaşabilecek.

X
Secure Login

This login is SSL protected