MENU

OMÜ, Ankara’da Üniversite Tanıtım Günleri’ne Katıldı
17 Temmuz 2023, Pazartesi - 10:16
Güncelleme: 17 Temmuz 2023, Pazartesi - 10:16
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü, Ankara'da Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri’ne katılarak üniversite adaylarıyla buluştu.

Başkent Millet Bahçesi’nde organize edilen ve Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı’nın açılışını yaptığı tanıtım günlerine; OMÜ’yü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren ile Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı da katıldı.

Türkiye genelinde çok sayıda devlet ve vakıf üniversitesinin bir araya geldiği tanıtım günlerinde OMÜ’yü tanıtmak üzere açılan stantta iki personel ile gönüllü 12 öğrenci görev aldı. OMÜ görevlileri, öğrencilerin merak ettikleri konularda sorularına cevap vererek Üniversite'yi tanıttı.

“Çok sayıda üniversite adayı ile yüz yüze görüştük”

Fuar hakkında değerlendirmelerde bulunan Kurumsal İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Halil İbrahim Zengin, “Bu yıl üniversite sınavına girip tercih yapmaya hak kazanan gençleri bilgilendirmek ve karar verme süreçlerini kolaylaştırmak için Üniversite Tanıtım Günleri’ne katılım gösterdik.  İki gün süren tanıtım günlerinde tercih sürecinde bulunan çok sayıda üniversite adayı ile yüz yüze görüştük. Adaylarının Üniversitemizi seçmeleri için başarılarımızı, yurtdışı olanaklarımız, sağladığımız imkanları ve Samsun’un öğrenci dostu bir kent olduğunu adaylarla paylaştık. Ayrıca stantlarımızda fakülte broşürleri, OMÜ’yü tanıtan QR kodlu kitap ayraçları, çeşitli hediyeleri adaylarla paylaştık. Standımıza ilgi çok yoğundu, Ankara’dan birçok öğrencinin OMÜ’yü tercih edeceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.

OMÜ’yü tercih etmek isteyen adaylar, oluşturulan aday.omu.edu.tr web adresinden fakülteler, puanlar, yurt imkanları olmak üzere her türlü bilgiye ulaşabilecek.

X
Secure Login

This login is SSL protected