MENU

TEKNOFEST Girişim Yarışması Başvuru Tarihi Uzatıldı!
17 Temmuz 2023, Pazartesi - 13:39
Güncelleme: 16 Ağustos 2023, Çarşamba - 15:02
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

TEKNOFEST Ankara ve İzmir'de ilk defa gerçekleşecek olan TEKNOFEST Girişim Yarışması başvuruları tüm hızıyla devam ediyor!

TEKNOFEST Girişim Yarışması lise, üniversite ve üzeri seviyedeki takım veya takım üyelerinin başvurularına açıktır. Yarışma 10 farklı temada, takımların hazırladıkları girişim sunumu üzerinden gerçekleştirilecektir.

TEKNOFEST Girişim Yarışmasında bulunan her tema iki kategoride düzenlenecektir. Fikir seviyesindeki girişimler için Ön Kuluçka ve ileri aşama girişimler için Hızlandırma olmak üzere iki kategori bulunmaktadır.

Finale kalan takımlar sahnede sunum yapma, projelerini/ürünlerini tanıtma ve sergileme, potansiyel iş birliği görüşmeleri gerçekleştirme imkanı bulabilecektir. Değerlendirmeler sonucunda dereceye giren takımlara 7 Milyon TL’den fazla para ödülü verilecektir.

30 Ağustos - 3 Eylül tarihlerinde Ankara Etimesgut Havalimanı'nda, 27 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde ise İzmir Çiğli Havalimanı'nda düzenlenecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nin bir parçası olmak için başvuru adımlarını takip ederek temaları inceleyebilir ve  başvurunuzu yapabilirsiniz.

Not: Başvuru yapan takımlar, son başvuru tarihine kadar güncellemelerini gerçekleştirebilirler.

Son Başvuru Tarihi: 31 Temmuz 2023, 23:59

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru için :https://www.teknofest.org/tr/competitions/competition/255

X
Secure Login

This login is SSL protected