Veteriner Fakültesi 16’ıncı Dönem Mezun Öğrencileri Fidan Dikti
21 Haziran 2023, Çarşamba - 09:35
Güncelleme: 21 Haziran 2023, Çarşamba - 15:15

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi akademisyenleri ve öğrencileri, 2022 - 2023 eğitim-öğretim yılı 16’ıncı dönem mezun öğrencileri anısına fidan dikti.

Kurupelit Kampüsü'nde gerçekleşen etkinliğe; Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Timur Gülhan, Prof. Dr. Şerife Tütüncü, Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Güzel, başhekim yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve mezun öğrenciler katıldı.

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü etkinlikte yaptığı açıklamada, “Fakültemiz 2023 yılı mezunları, veteriner hekimlik mesleğinin yeni fidanları olarak 5 yıllık zorlu temel mesleki eğitimlerini tamamladılar. Bugün ise mezunlarımız kendileri ile anılacak ve toprakla buluşturdukları fidanlar sayesinde Üniversitemizde gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma bilincine sahip olduklarını da gösterdiler.” ifadelerini kullandı.

Fidan dikme etkinliği, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.