MENU

OMÜ’nün Ukrayna Ekibiyle Birlikte Yürüttüğü Ortak Projede İlk Toplantı Yapıldı
19 Haziran 2023, Pazartesi - 08:53
Güncelleme: 19 Haziran 2023, Pazartesi - 13:16
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ile Ukrayna Eğitim ve Bilim Bakanlığı arasındaki ‘Bilimsel ve Teknolojik İş Birliği Anlaşması’ çerçevesinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Kahramanoğlu’nun yürütücülüğünü yaptığı projenin ilk toplantısı Türk ve Ukrayna ekibinin katılımıyla on-line gerçekleştirildi.

‘Covid-19 Sonrası Üniversitenin Eko Kampüsünün Rekreasyonel Amaçlı Pazarlama Girişimciliği Projesi’nin ekip toplantısında proje iş paketleri görüşülerek durum değerlendirilmesi gerçekleştirildi. Daha sonra gelecek iş birlikleri hakkında da görüşmeler yapılarak proje toplantısı sonlandırıldı.

Uluslararası Kiev Teknoloji ve Tasarım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Liudmyla Hanushchak-Yefimenko’nun katılımı ile gerçekleştirilen proje toplantısında alınan kararla 17-20 Ekim 2023 tarihinde Ukrayna ekibinin yüz yüze katılımı ile projenin ikinci aşamasına geçilecek.

Üniversitenin eko-kampüsünü pazarlamak için örgütsel ve metodolojik fırsatlar belirlenecek

Proje ile üniversitenin eko-kampüsünü pazarlamak için örgütsel ve metodolojik fırsatları belirlemek ve pandemi sonrası kişisel rekreasyon programı geliştirilmesi amaçlanıyor. Program ile katılımcıların zorluklarla başa çıkmaya daha hazırlıklı olması ve yaşadıkları stres veya zorluk ne olursa olsun taleplerini karşılamak için farklı stratejiler geliştirmeleri bekleniyor. Aynı zamanda çalışmanın pandemi sonrası ekonomik krizle birlikte gelecek zorluklarla başarılı bir şekilde başa çıkmak için duygusal ve bilişsel yetenekleri üzerinde bir etkisi olacak. Katılımcılar proje sayesinde dayanıklılığa dahil olan farklı becerileri geliştirmek için kullanılabilecek somut yöntemleri ve etkinlikleri deneyimleyerek mesleki yeterliliklerini artıracak.

Proje ekibi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bafra İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Kahramanoğlu’nun yürütücülüğü yaptığı projenin Türk ekibi; Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Kürşat Demiryürek, Eğitim Fakültesi’nden Prof. Dr. Süleyman Yaman, Doç. Dr. Belgin Bal İncebacak ve Ziraat Fakültesi Arş. Gör.  Dr. Nur İlkay Abacı tarafından oluşuyor. Kiev Ulusal Teknolojiler ve Tasarım Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mariana Shkoda’nın yürütücülüğünü yaptığı projenin Ukrayna ekibi ise; Prof. Dr. Liudmyla Hanushchak-Yefimenko, Prof. Dr. Yuriy Danko, Doç. Dr. Olena Melnyk tarafından oluşuyor.

Proje hakkında detaylı bilgi için:

https://sabaproje.omu.edu.tr/covid-19-sonrasi-universitenin-eko-kampusun...

X
Secure Login

This login is SSL protected