MENU

OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimlik Görevini Prof. Dr. Davut Güven Devraldı
07 Haziran 2023, Çarşamba - 15:55
Güncelleme: 07 Haziran 2023, Çarşamba - 20:12
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni Başkekimi Prof. Dr. Davut Güven oldu.

Yeni Başhekim Prof. Dr. Davut Güven’in yardımcılıklarını ise Doç. Dr. Hatice Nilden Arslan, Doç. Dr. Ahmet Karataş, Doç. Dr. Hüseyin Sina Coşkun ve Doç. Dr. Ayşe Zehra Özdemir üstlendi.

Tıp Fakültesi Başhekimliğindeki törene; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Şener Şentürk ile Hastane yönetimi katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Prof. Dr. Davut  Güven muvaffakiyet diledi.

Bölgenin amiral gemisi: OMÜ Tıp Fakültesi

Rektör Ünal, “OMÜ Tıp Fakültesi, bölgedeki en büyük hastane olarak bütün ihtiyaçlara cevap veren bir alt yapıya sahip. Tıp Fakültesi teknik, insan kaynağı ve akademik personel açısından bölgenin en büyük amiral gemisi olarak değerlendiriyoruz. Ancak değişen teknoloji, bilgi ve insan ilişkilerini dikkate aldığımızda hem iç hizmetin daha kaliteli olması açısından hem de insan yeterliliği açısından bir takım çalışmalara ihtiyaç var.” dedi.

“Daha kaliteli hizmet üreteceğiz”

Rektör Ünal sözlerini şöyle noktaladı:

“Veri analizi yapacağımız bir sistem değişikliğine gittik. Bölgede sadece hastalıkla mücadele eden değil, aynı zamanda tıp fakültesinin topluma verdiği güven duygusunu yükseltme arzusu içerisindeyiz. Bunun için de en önemlisi kalitenin yükseltilmesidir. Buraya gelen hastanın memnun edilmesi temel hedef olarak görülüyor. Umarım kısa bir sürede toparlanıp daha güçlü bir vizyon ve ekiple, daha kaliteli hizmet üreteceğiz.” ifadelerini kullandı.

Tören sonunda Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal yeni Başhekim Güven’e çiçek takdim ederken, Başhekim Güven ise teşekkürlerini sundu.

X
Secure Login

This login is SSL protected