OMÜ Arama Kurtarma Yeni Ekip Arkadaşları Arıyor
02 Haziran 2023, Cuma - 15:09
Güncelleme: 02 Haziran 2023, Cuma - 16:25

OMÜ Arama Kurtarma Ekibi, OMÜ öğrenci ve personelinden oluşan gönüllü sayısını arttırmayı amaçlayan başvuruya katılımlarınızı bekliyor.

Deprem, sel, doğada arama kurtarma vb. afet alanlarında faaliyet gösteren OMÜ Arama Kurtarma Ekibi, Kahramanmaraş merkezli depremde Elbistan'da faaliyet göstererek milletimizin yaralarını saran ekiplerden biri oldu. Deprem sonrasında ekipteki gönüllü sayısını arttırmayı hedefleyen OMÜ Arama Kurtarma Ekibi yeni gönüllüler ile eğitimlere başlayacak.

Eğitimler online, yüz yüze teorik ve uygulamalı eğitimler şeklinde planlanmaktadır. Ekibe dahil olmak isteyen OMÜ öğrencileri, mezunları ve personelleri aşağıda linki bulunan formdan kayıt yaptırması gerekmektedir.

Katılım şartları form içerisinde yer alıyor.

Başvuru linki:https://docs.google.com/forms/d/1m68oMP_fIAPw5ornPeJpzq-cnPGNnwpdxhJIMCLWA3M/viewform?edit_requested=true