MENU

Bafra İşletme Fakültesi Dekanlığını Vekâleten Rektör Yardımcısı Selim Eren Üstlendi
30 Mayıs 2023, Salı - 17:54
Güncelleme: 30 Mayıs 2023, Salı - 17:54
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Bafra İşletme Fakültesi Dekanlığı görevine vekâleten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren getirildi.

Bafra İşletme Fakültesi Dekanlığı makamında yapılan devir teslim töreninde Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Mutlu, görevini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren’e bıraktı.

Törene; Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Batuk, Prof. Dr. Sevim Alışır ve Prof. Dr. Mahmut Başoğlu, Üniversite Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı, Bafra Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yetkin Bulut, Bafra Turizm Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Seyfullah Gül ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Ünal “Sağlam kurumsal adımlarla kalite sürecini önceleyen bir yönetim anlayışını benimsedik”

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Yavuz Ünal, sağlam kurumsal adımlarla kalite sürecini önceleyen bir yönetim anlayışını benimsediklerini belirterek eski Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Mutlu’ya hem akademik kadronun hem de eğitim-öğretimin niteliğinin arttırılması yönünde göstermiş olduğu çabadan dolayı teşekkür etti.

“Kampüs Gelişim Planı Vizyonu ile Bafra Kampüsü’nde canlı bir sosyal yaşamın olmasını hedefliyoruz”

Bafra Kampüsü’nde başlattıkları “Kampüs Gelişim Planı Vizyonu” ile akademik gücü ve zihinsel potansiyeli harekete geçirmek adına önemli bir hamlede bulunduklarını belirten Rektör Ünal, kampüsün entegrasyonunu destekleyecek fiziksel donatı ve düzenlemeler sayesinde canlı bir sosyal yaşamın olmasını hedeflediklerini kaydetti.

Prof. Dr. Ahmet Mutlu da görev yaptığı 2020 yılının Ekim ayından bu yana kendisine destek olan Fakülte çalışanlarına şükranlarını sunarak vekâleten dekanlık görevini alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selim Eren’e başarılar diledi.

Devir teslim töreninin ardından dekanlık görevine getirilen Prof. Dr. Selim Eren ve eski Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet Mutlu, Fakültedeki mevcut durumun ele alındığı değerlendirme toplantısında çalışanlarla bir araya geldi.

X
Secure Login

This login is SSL protected