OMÜ’de ‘Kedilerde Akut Ağrının Değerlendirilmesi ve Yönetilmesi’ Çalıştayı Yapıldı
29 Mayıs 2023, Pazartesi - 16:20
Güncelleme: 29 Mayıs 2023, Pazartesi - 16:20

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi ev sahipliğinde ‘Kedilerde Akut Ağrının Değerlendirilmesi ve Yönetilmesi’ adlı çalıştay gerçekleştirildi. Çalıştaya, Veteriner Hekim adayı 42 intörn öğrencisi katıldı.

OMÜ Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tütüncü’nün açılış konuşmasıyla başlayan çalıştayda; Bursa Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebru Yalçın, OMÜ Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Didem Pekmezci, Prof. Dr. Serhan Serhat Ay ile Dr. Öğr. Üyesi Taylan Önyay, eğitim sunumlarını gerçekleştirdi.

Yürütücülüğünü Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Didem Pekmezci’nin yaptığı çalıştay, Veteriner Fakültesi öğrencilerinin hayvan haklarının korunmasına ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlendi.

Birincisi gerçekleştirilen çalıştay, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.