MENU

Öğrenci Kalite Komisyonu İlk Etkinliğini Gerçekleştirdi
26 Mayıs 2023, Cuma - 09:00
Güncelleme: 26 Mayıs 2023, Cuma - 12:58
Dinlemek için tıklayınızDİNLE
Paylaş
A+ A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) öğrencilerinin kalite süreçlerine katılımı sağlamak ve farkındalığı artırmak üzere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim Alışır başkanlığında Öğrenci Kalite Komisyonu danışman öğretim elemanları, etkinlik izleme ve koordinasyon ekibi ve öğrencilerin katılımı ile toplantı düzenledi.

Uzaktan Eğitim Merkezinde (UZEM) online gerçekleştirilen toplantıda; Danışmanlar Dr. Öğretim Üyesi Burak Akyüz, Arş. Gör. Hakan Öztürk, Arş. Gör. Soner Özmen, Arş. Gör. Kübra Gülırmak ile Etkinlik İzleme ve Koordinasyon Ekibinden Ayyüce Baş, Berat Okur, Rıdvan Ertuğrul Yıldırım, Kerime Birgül Bilgiç tarafından hazırlanan sunumlar öğrenciler ile paylaşıldı. 

Toplantıda; kalite süreçleri hakkında bilgilendirme ve öğrencilerin katılımı, öğrencilere uygulanan anketler ve anketlere katılımın önemi, program ders güncellemelerine ilişkin öğrenci katkısının önemi, geri bildirim ve zorunlu/seçmeli dersler, danışmanlık sistemi, lisans/önlisans öğrencilerine yönelik TÜBİTAK destek programları ve burs programları, öğrenci gözüyle kalite süreçleri ve tecrübe paylaşımı konularına yönelik sunumlar yapıldı.

Öğrenci Memnuniyet Anketinin de yapıldığı toplantı, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Sevim Alışır öncülüğünde gerçekleştirilen soru-cevap bölümü ile tamamlandı.

X
Secure Login

This login is SSL protected